O Krkonošských sirupech

Jsme malá rodinná firma a výrobu sirupů jsme obnovili v r.2013 na základě nalezení rodinných,dnes již historických receptů. Tyto recepty pocházejí z doby okolo roku 1920-1925,tedy z doby, kdy bylo bylinkářství na úrovni lékařství, ne-li výš.Původní recepty se výrazně liší oproti moderním recepturám,které lze běžně najít např. na internetu. Zachováváme veškeré detaily výroby tak, jako jsou uvedeny na původních receptech našich prarodičů.

Např. louhování za studena,sběr bylinek před polednem za svitu slunce apod.Všechny dané argumenty mají svůj opodstatněný smysl.
Tím nejdůležitějším aspektem takového postupu a výroby je,že v konečném výrobku sirupu zachováváme maximální podíl vitamínu,vlákniny,živin a stopových prvků!
Dnešní přetechnizovaná a hektická doba jako by nás odvracela od přírody . My se s naším sirupem vracíme k odkazu našich předků,kde převládá myšlenka zdroje přírody,síly a energie a nikoli chemie,konzervantů a stabilizátorů.
Věříme,že Vám naše výrobky nejen zachutnají,ale také dáte svému tělu i duši to,po čem touží.

Komentář

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien